Winhor Programari Educatiu

 

 

Sol·licita informació

Descàrregues (demos)
Inici
 

SOM ESPECIALISTES EN FONAMENTS.

Ens sembla que uns bons fonaments AJUDEN A PUJAR DRET L’EDIFICI. Només pretenem ser UNA AJUDA MOLT CONCRETA en aquelles parts que, moltes vegades, s’hi passa molt de pressa perquè ja se suposa que se saben o s’entenen, però que l’experiència ha demostrat que no sempre és així, sobretot si els costa una mica.

REFLEXIÓ GENERAL : Pràcticament cap dels nostres programes està dissenyat perquè els alumnes hi treballin totalment sols, sinó que cal que estiguin  tutoritzats pel mestre o per alumnes més avançats o més grans.

No són per fer-los de forma mecànica i fer-ne més i més, sinó per fer-los reflexivament i amb tranquil·litat.

Programes (Ajuda general per instal·lar qualsevol programa)

0/ Tots aquests programes estan fets amb DELPHI i les últimes versions de windows els posen algunes dificultats per a la seva instal·lació.

 1. ABANS de baixar-vos qualsevol programa mireu si ja el teniu, si el tinguéssiu cerqueu la carpeta (Archivos de programa/nom del programa que voleu baixar-vos) i canvieu el nom de la carpeta que el conté.
 2. Cliqueu el programa que vulgueu, baixeu-vos-el i deseu-lo al disc .
 3. Un cop baixat, aneu a l’escriptori i allà hi trobareu el fitxer que acabeu de baixar-vos o a la carpeta BAIXADES.
 4. Si hi feu un doble clic s’obrirà la pantalla del descompressor i allà hi ha l’instal·lador comprimit.
 5. Si feu un doble clic al nom del programa es descomprimirà i s’instal·larà tot sol, només cal que li aneu dient que SÍ (si és que us va bé tot allò que us proposa).
 6. Si en comptes d’un doble clic, al nom del programa, només n’hi feu un, després cliqueu  “Extreure” i es crearà una carpeta a l’escriptori, dintre hi ha l’instal·lador. Feu un doble clic a l’instal·lador i el programa s’instal·larà.
 7. Quan ja hi sigueu a dintre, tanqueu la pantalla de presentació(hi ha un botó) i seguiu endavant, ja hi sou.
   
 
Winhor Amunt i avall.(III-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres i professors
 • Descarregar-se : Amunt i avall_2012

 • Es van atrapant bales rodones i amb cada atrapada el programa s'atura i, per tornar a avançar, s'ha de resoldre alguna qüestió, situació o pregunta sobre coses de RESTAR (té 4 nivells) o sobre coses de DIVIDIR (té 6 nivells).
 • Quan s'acaba una partida, l'alumne pot escriure el seu nom i desar-lo i, automàticament, se li anota la data, els punts que ha fet i el nivell de dificultat.
 • Funciona amb les sagetes del teclat.
Winhor Les màquines simples.(III-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres i professors
 • Descarregar-se : Les màquines simples_2012

 • Les màquines simples voldríem fer entendre una mica millor l'abast universal de les màquines simples: són per tot arreu i gràcies a elles la nostra vida és més fàcil, per això hem procurat que en tots els casos les situacions fossin reals i pràctiques.

Winhor El teorema de Tales.(IV-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres i professors
 • Descarregar-se : El T. de Tales_2012

 • El T. de Tales té una doble funció, entendre una mica millor el Teorema de Tales mentre s'aprèn a aplicar-lo per resoldre situacions en les que sabem tres mesures i ens falta saber la quarta, de totes maneres hem procurat que una de les possibilitats fos molt i molt interactiva, fins a punt que s'hi pot treballar l'obtenció del resultat per aproximació.
  Hi hem implementat el senzill sistema autònom per fer les equacions a la pantalla, com si els alumnes les fessin a la llibreta o a la pissara i també, que el professor pugui seguir tot el procés que ha fet l'alumne per arribar a la solució.
Winhor El teorema de Pitàgores.(III-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres i professors
 • Descarregar-se : El T. de Pitàgores_2012

 • El T. de Pitàgores té una doble funció, entendre una mica millor una de les formes de presentació del Teorema (la més clàssica) i aprendre a aplicar-lo per resoldre situacions en les que sabem dos dels 3 costats del triangle rectangle i ens falta saber el tercer.
  Hem creat un senzill sistema autònom per fer les equacions a la pantalla, com si els alumnes les fessin a la llibreta o a la pissara, i també que el professor pugui seguir tot el procés que ha fet l'alumne per arribar a la solució.

Winhor Lletra per lletra.(I-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres
 • Descarregar-se : Lletra per lletra_2012

 • Lletra per lletra és un programa pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres en la iniciació a la grafia de les vocals. No es tracta pas de reseguir lletres i més lletres, sinó de poder fer visualitzar tants cop com calgui el dibuix de cada vocal, majúscula o minúscula, que va fent una marieta. El mestre pot triar de fer que es vagi repetint la grafia d'una vocal o de totes, la mida i la velocitat.

Winhor La caseta (Teremok) (I-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres
 • Descarregar-se : La caseta_2012

  La caseta, és un conte que va repetint estructures.
  Algunes de les possibilitats del conte són : endavant, enrera, tornem-hi, més de pressa, més a poc a poc, triar l'animal, que tot vagi sol.
 • És un conte rus en forma de trencaclosques.
  PODEN FER-LO ANAR AMB VEU O NOMÉS AMB EL TEXT.

Winhor Resta (I-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres
 • Descarregar-se : La resta_2012

 • La resta : Ja era un programa molt complet però hem fet un pas més -de prova-, ara les Situacions (problemes) del primer bloc s’autorepresenten de forma senzilla (no cal saber llegir), és una manera de lligar el text amb allò que expressa i pot ajudar a aprendre a llegir i a entendre-ho.

  El botó d’AJUDA MÒBIL dóna entrada a aquesta nova manera de comprendre un problema, a més a més, posant-se a sobre de cada figura es veu el nom del personatge i posant-se sobre el que porten a la mà, les quantitats.

Winhor Divisió (I-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres
 • Descarregar-se : La divisió_2012

  La divisió. És una combinació d'eines per ajudar, sobretot els alumnes, per enfocar la divisió i el fet d'aprendre a dividir des de diferents possibilitats, per això sempre tenen totes les possibilitats d'ajuda a prop. Clicar una AJUDA, quan cal, és un acte d'autonomia i de creixement personal.
Winhor Equacions (I-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres i professors
 • Descarregar-se : Les Equacions_2012

 • Les equacions. En fem tothora, però quan ens ho expliquen a vegades no acabem d'entendre per què van així, doncs heus aquí el raonament bàsic, el per què. Ho entendreu amb unes balances amb dos plats, hi podreu posar o treure pesos i, d'aquesta manera, resoldre les 8 situacions/equacions que es proposen. És senzill de fer anar, però alhora demana ordre i atenció. Hi hem afegit una vintena de problemes que es resolen, la majoria, amb equacions senzilles.
Winhor Química (I-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres i professors
 • Descarregar-se : Iniciació a la Química_2012

 • Química : Ens sembla que és més clar, més fàcil i més comprensible.
 • Que l'alumne pugui fer àtoms posant o traient electrons del voltant d'un nucli o pugui enllaçar àtoms per construir molècules i entendre una mica millor el tipus d'enllaç (iònic o covalent) i el MOL, són possibilitats reals d'aquest programa, però així i tot és senzill de fer anar, només demana una mica d'ordre i atenció.

 

Winhor Vulcanisme i el paisatge: La Garrotxa (II-2012)  
Pensat per estalviar feina i col·laborar amb els mestres i professors
 • Descarregar-se : El vulcanisme_2012 i el paisatge de la Garrotxa.

 • El vulcanisme i el paisatge. Entendre perquè allò que veiem és així i no d'una altra manera ens ajuda a mirar el nostre entorn amb ulls curiosos. Per què els rius passen per un lloc i no pas per un altre?, pot semblar una pregunta sobrera, però també pot ser una finestra oberta a un nou coneixement.


   
avisos legals · mapa web
ComSomdisseny web
 
 
Programes Eines de llengua